Zasebni stiki s puncami, ki bi jim rad grizel joške

Če mislite, da so zasebni stiki samo za stare perverzneže, ki si želijo pojahati kakšno mlado, se motite. Veliko je tudi mladih fantov, ki priznavajo, da dekletom včasih ne želijo priznati, kaj je njihov fetiš, saj se te rade ustrašijo, punce, ki jih ponujajo zasebni stiki pa so veliko bolj drzne in si privoščijo marsikaj. http://www.zasebni-stiki.eu/

Tatjana, ki je oddala svoj oglas, je povedala, da so ji zasebni stiki prinesli postavnega mladca, ki je imel željo, da bi lahko grizel ženske joške, in ker se ji je zdel zanimiv, njo pa obdelava joškov vedno hudo rajca, se je hitro dogovorila z njim.

Nenazadnje so zasebni stiki pač namenjeni temu, da se najdeta dva z istimi željami. Povedala je, da si je joške pred srečanjem kar nekaj dni mazala s kremo, da bi bili še bolj mehki, bradavičke pa si je pod tušem zdrgnila z gobo, da so bile še bolj rdeče. Ko sta se dobila, se je tudi oblekla nekoliko manj, da so ji bradavičke pošteno stale in ji silile skozi modrc.

Fanta je s tem popolnoma osrečila in celo uro jo je grizel in lizal, in čeprav jo je nazadnje že bolelo in skelelo, jo je že samo s tem pripravil do orgazma. Ker je ona v zasebnih stikih iskala tudi pravi seks, jo je popolnoma zapolnil s svojim tičem in jo porival, dokler ni doživela orgazem še dvakrat. Povedala nam je, da so ji prav zato zasebni stiki všeč – ker moškemu da, kar hoče on, v zameno pa dobi tisto, kar potrebuje sama.