Sex zmenki in razočarane v zakonu

Presenetilo bi vas, koliko je med sex zmenki dejansko žensk, ki so poročene ali v resni zvezi, pa so v njej razočarane oziroma jim njihovi partnerji ne nudijo tistega, kar si želijo. Okoli tretjina žensk, katerih oglasi pristanejo med sex zmenki tako prizna, da so v vezi, ki je ne želijo prekiniti, pa vendarle si želijo še nekaj več – nekaj pikantnosti, ki je doma ne dobijo, zato se jo odločijo poiskati drugje.

In večine moških prav nič ne moti, če so njihovi sex zmenki z v zakonu razočaranimi ženskami, saj to nenazadnje pomeni, da si resnično želijo zgolj zanimiv seks, ki jih bo potešil, ter nimajo nobenih drugih načrtov – ne iščejo moškega, ki jih bo poročil, imel z njimi otroke ali jih vzdrževal.

Se pa med sex zmenki seveda najdejo tudi povsem drugačne punce, mlade in v življenju neizkušene, ki bi rade spoznale kakšnega starejšega, ki bo nekoliko bolj resen od mladcev in bo bolj zrelo razmišljal. Ki bo znal ločevati seks od čustev oziroma zaljubljenosti in ne bo takoj želel imeti oblast nad njimi – prav zaradi tega so sex zmenki zanimivi tudi njim, kajti mlada dekleta priznavajo, da si včasih želijo zgolj seks, ne pa fanta, ki jih bo nato cel teden obsedeno klicaril in jih vabil v kino.