Porno filmi so mi pomagali pozabiti na predsodke

Starši so me vzgajali v krščanskem duhu, in ko sem bila dovolj stara za seks, o njem nisem vedela kaj veliko. Zaljubljena sem bila v dve leti starejšega fanta, ki je enkrat povedal, da so fantom všeč p**** filmi, ker so v njih punce, ki se vsaj spoznajo na seks, zato sem si rekla, da bo treba pogledati, kaj dejansko prikazujejo p**** filmi.

Ker sem bila pri osemnajstih še devica, sem bila kar malo šokirana, ampak če je to tisto, kar je fantom všeč, se je pač treba kaj naučiti. Tako sem si najprej dražila muco s prsti, kadar sem se kopala v kadi, nato sem se včasih igrala z ročajem metlice za stepanje smetane in preizkusila še marsikaj drugega, kar so predlagali p**** filmi.

S tistim fantom ni bilo nič, sem pa pozabila na predsodke in našla drugega, s katerim sva lahko poskusila marsikaj, kar kažejo p**** filmi, in pravi, da je precej navdušen, da sem tako divja pri seksu, čeprav sem bila pred njim še devica. Seveda ne ve, da so me vsega naučili p**** filmi, ki sem jih skrivaj gledala kar pol leta, preden sem zbrala pogum, da mu dovolim, da me pofuka.