Ona išče njega!

Včasih je veljalo, da mora pri osvajanju prvi korak narediti moški, ženske pa se lahko samo spogledujejo. Danes je povsem drugače in prav nič nenavadnega ni, če ona išče njega. In ne le, da ona išče njega in prevzema pobudo, temveč tudi zelo dobro ve, kaj hoče!

Ženske so danes bolj samozavestne in znajo veliko bolje izražati svoja nagnjenja in pričakovanja, in če pobrskate po straneh, kjer ona išče njega, boste hitro ugotovili, da se ženske tako dobro predstavijo kot povedo, kakšnega moškega si predstavljajo za svojega seksualnega ali tudi življenjskega partnerja.

Nič več niso zadovoljne kar z vsakim, ki pokaže zanje nekaj zanimanja, temveč postavljajo celo pogoje! V ona išče njega tako ni prav nič nenavadno, če katera zahteva visokega temnolasca, moškega ki ljubi velike prsi, moškega, ki mu je trenutno zgolj do občasnih srečanj, ne pa do resne zveze.

Zakaj? Ker ženske dobro vedo, da oddajajo oglas na ona išče njega z zgolj enim namenom – zato, da bi bile zadovoljne in zadovoljene. In to seveda lahko dosežejo tako, da natanko povedo, kakšnega moškega si želijo ob sebi in s kakšnim so pripravljene deliti svoje posteljne radosti. Nenazadnje ni to nič novega – moški smo bili že stoletja izbirčni, zdaj pa so takšne postale tudi ženske.